Midsommar!

Hej bloggen :) har precis fixat klart mig och tagit ett glas vin, ska snart iväg med mamma till Värmdö!
det ska bli hur kul som helst hoppas vädret är bättre där för det ligger ju vid vattnet så det har kanske blåst bort lite moln iaf:P tänkte visa vad jag har på mig också.
Nu ska vi åka så vi ses imorgon
N/









02:40

Och jag kan inte sova,faan! måste ju upp i tid imorgon så jag hinner fixa med allt.
Ska iväg till värmdö imorgon med Baby och mamma,och det ska tydligen komma en massa folk,hälften känner jag inte äns så det ska bli riktigt kul,måste bara komma på vad jag ska ha på mig också man vet ju inte med vädret.
Juste!har klickat hem ett par underbara skor från Nelly också är supernöjd har velat ha dom ett tag nu och nu är de äntligen mina :) Men nu ska jag lägga mig med min nya cosmopolitan och försöka sova iallafall
Sweet dreams! /N



Månadens förebild!

Självklart är det vår egna vackra supermodel Caroline Winberg! hon tillhör modelleliten och är sveriges största i den branschen.
Hon har visat kollektioner för bland andra Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana
Anledningen till att jag valde just henne är för att hon är så himla vacker och så karismatisk! här är ett utdrag ur senaste cosmo:

" Hon är fri. Inte konstlat fri, utan fri genom sin äkthet.
Bara första testbilden blir fantastisk,hon ändrar pose och så ler hon. Hela hennes ansikte byter skepnad, ögongen glänser och hennes breda leende förvandlar hela atmosfären i studion. "







Vecko Revyn



Victorias Secret



Vouge



Plaza Kvinna



 


When love takes over

Hej bloggen! Sitter och väntar på BL just nu ska iväg ut en stund o sen sova hos honom!
Idag har det inte gjorts mycket.suttit ett tag med Guitar hero haha börjar bli riktigt grym,skulle egentilgen träffat V bästis och några idag men det blev inte av av olika anledningar.. har ju varit sjuk ett tag nu men jag orkar verkligen inte sitta inne längre så nu drar jag mitt lata arsle ut och ska träffa några vänner hehe.
Ja och här får ni några bilder på hur jag ser ut just nu,med en väldigt dålig webb tyvärr för min kamera är död.



Har på mig en korallfärgad tunika från bikbok med svarta leggings!

Peeeace out! :)

Student!

Hej alla:) ska börja skriva igen! haha inte för att någon läser det här nu precis men det är kul att skriva av sig ibland.
Ska iväg till babys kompis studentmottagning :) det ska bli kul... men eftersom att jag inte är 18 så kan jag inte följa med ut efter såklart... så dåligt! vill verkligen ut ikväll.
Kissesssss